Presentation skills

Comunicarea este esențială în toate domeniile. Este modalitatea prin care oamenii aleg să arate ceea ce își doresc, ceea ce simt şi cel mai important ceea ce vor ca alții să înțeleagă.

Avem la dispoziție aproximativ 5 secunde pentru a face impresie bună. 41% din noi suferă de teama de a vorbi în public, fie că este vorba despre susținerea unui interviu sau a unei prezentări unde timpul este limitat şi audienţa neprietenoasă. Aceste temeri pot fi reduse daca ai o pregătire bună. Atelierul   “Presentation Skills ” iţi pune la dispoziție metodele prin care aceste bariere pot fi depășite cu ușurință. O experiență care te va ajuta să conștientizezi cine ești şi cum te raportezi corect în orice mediu. Ce statut ţi se oferă şi ce statut afișezi. De la cum te îmbraci şi cum vorbești, la ce spui, cum spui şi cum te miști.

Cât durează? 2 sesiuni a câte 4 ore fiecare sau 1 singură sesiune de 8 ore

Tehnici prin care vei descoperi cum funcționezi în societate şi cum te vede societatea.

Scopul este ca participanții să dobândească abilitățile necesare realizării şi susținerii unor prezentări/discursuri clare şi eficiente cu impact pozitiv

Cui i se adresează? Grupuri corporate sau individuale

Grupul poate fi format din maximum 12 persoane

Înscriere la workshop

Te poți înscrie la numărul de telefonul 0726 292 797 sau prin e-mail, la adresa office@tag.ro sau stefania.mircea@tag.ro .

Share
...
Back
Cart Your cart 0

Nu ai niciun produs în coș.

Total0,00 lei
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!